За нас

Фирма „РАМКОФАРМ“ EООД е създадена през 1993г. и е 100% частно българско търговско дружество. Основната и дейност е разработка, производство и разпространение на хранителни добавки на билкова основа – продукти от стандартизирани сухи екстракти, етерични масла и комбинации от витамини в капсулна и таблетна форма. Използваните суровини са предимно внос от водещи фитофармацевтични компании в Европа. До момента фирмата е разработила над 70 продукта, 48 от които се продават в аптечната мрежа и се ползват с репутацията на качествени и търсени от потребителите препарати.

Всички продукти на „РАМКОФАРМ“ EООД са патентно защитени като Полезни модели и Търговски марки.

„РАМКОФАРМ“ EООД има регистрации и осъществява износ на своите продукти за Гърция, Република Македония, Република Ирак – Ербил, като работи и по нови възможности за излизане на трети пазари.

Фирмата притежава собствена производствена база, която е изградена съгласно условията за GMP /Добра Производствена Практика/ и е лицензирана за производство на лекарствени средства от „Изпълнителна Агенция по лекарствата” /ИАЛ/. Компанията е регистрирала и произвежда два лекарствени продукта „Калиев йодид Рамкофарм – 65 mg”, Нурулин Дуо 500 mg парацетамол / 200 mg ибупрофен таблетки.

„РАМКОФАРМ“ EООД е в отлични търговски отношения със всички фирми – търговци на едро на лекарствени средства в България, името на фирмата е добре познато във всички аптеки и в средите на фармацевтите.