МУЛТИ ОМЕГА 3

Добре функциониращата имунна система е важна, за да се помогне за намаляване на риска от инфекции. Няколко витамини и микроелементи играят важна роля в подпомагането на клетките и тъканите на имунната система. Недостигът и статус на тези микроелементи под оптималното ниво имат потенциал да повлияят отрицателно върху функцията на имунната система и следователно могат да намалят резистентността и ефективността на реакцията на организма срещу инфекции. Други хранителни вещества като омега-3 мастните киселини също поддържат имунната система, за да бъде тя ефективна. Счита се, че оптималният статус с микроелементи и омега-3 мастни киселини поддържа оптимална функция на имунната система, с потенциал за намаляване на риска и последствията от инфекции, включително вирусни респираторни инфекции. Значението на основните хранителни вещества за поддържането на добре функционираща имунна система е добре установено, съгласно скорошни проучвания. Особено витамините A, B6, B12, C, D, E и фолатите, както и минералите цинк, желязо, селен и мед играят важна роля в поддържането на клетките и тъканите на имунната система.

Хранителната добавка МУЛТИ ОМЕГА 3 съдържа комбинация от витамини и минерали, синергично действащи за поддържане на добре функционираща имунна система.
Витамините А, B6, B9, B12, C, D3, E допринасят за нормалната функция на имунната система, участват в процеса на делене на клетките.
Витамините В6, В 12 и витамин С допринасят за образуване на червените кръвни телца, и намаляване чувството на отпадналост и умора.
Мед и витамин А допринасят за нормалния пренос и усвояване на желязото в организма.
Цинк допринася за протичане на метаболизма на въглехидратите и мастни киселини,
подпомага клетъчното делене, поддържа нормалните нива на витамин А в кръвта . Цинкът и селенът допринасят за нормалната функция на имунната система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Omega 3 ЕРА/DHA допринася за нормалната сърдечна функция и активиране на имунната система.

Съставът на хранителната добавка МУЛТИ ОМЕГА 3 подпомага организма за:

– Нормално функциониране на имунната система;
– Здравословен метаболизъм;
– Намаляване на чувството за отпадналост и умора;
– Жизненост, тонизиране и производство на енергия;
– Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

omega омега витамини минерали

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

18 + 18 =