БЕТАРАМ

Eстествен имуноподкрепящ продукт с основна съставка на основата на водорасли.

  • Над 50% бета 1,3 глюкани
  • Над 20% протеини с есенциални витамини, минерали и аминокиселини
  • 375мг дневна доза

Продуктът на Рамкофарм БЕТАРАМ съдържа патентованата съставка BetaVia™ Complete.

Този богат на нутриенти фермент от водорасли (Euglena gracillis) е клинично изпитано природно средство за подсилване на имунната система. Извлечен от патентован щам водорасли, той осигурява* над 187,5 mg бета 1,3 глюкани и микс от протеини, мастни киселини, витамини, минерали и каротеноиди във всяка препоръчителна доза с цел подобряване на общото здраве и благосъстояние.

Защита с тройно действие на БЕТАРАМ

  1. ПОДГОТВЯ ключови имунни клетки1
  2. ЗАРЕЖДА със здравословни чревни бактерии2
  3. ЗАЩИТАВА целостта на чревната бариера3

Какви са ползите на БЕТАРАМ за здравето?

Научната литература утвърждава схващането, че бета (1,3) глюканите могат да подготвят ключови имунни клетки в подкрепа на имунната система. БЕТАРАМ съдържа над 50% бета глюкани от водорасли (>90% от които са бета (1,3) глюкани) и над 20% протеини в допълнение към другите нутриенти, които работят заедно за осигуряване на ползи за здравето. Нашите данни и публикуваната литература, подложена на партньорски проверки, показват наличието на следните ползи при прием на БЕТАРАМ в препоръчаната доза:

  • Поддържане на здрава имунна система
  • Подготвяне на вродената имунна система
  • БЕТАРАМ може да действа като пребиотик, който подхранва полезните бактерии, като лактобацилус и бифидобактерии. Документирано е, че червата играят критична роля за общото благосъстояние и здраве, тъй като това е мястото, в което живеят много от нашите имунни клетки.
  • Важно е да отбележим разликата между здравословен имунен отговор и „стимулиране” или „свръхстимулиране” на имунната система. При здравословния имунен отговор имунните клетки биват подготвяни, за да бъдат готови при поява на предизвикателство. „Стимулирането” или „свръхстимулирането” на имунната система обаче може да доведе до отговори, които може да бъдат вредни за организма. БЕТАРАМ извършва действия по подготвяне на клетките и подхранва организма при сблъсъка му с ежедневните предизвикателства.

*Препоръчителни условия на употреба: 375mg BetaVia Complete на ден. Този продукт не е предназначен за диагностициране, третиране, лечение или предотвратяване на заболявания.

 

бета глюкани имунитет веган

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on skype
Share on whatsapp
Share on email

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

twelve − eleven =