Черен дроб

//Черен дроб
­
 • Изчерпан
  artoshok

  Артишок +

  12.02 лв.
  Артишок + 50 капсула Хранителна добавка
  Всяка капсула съдържа:
  Сух екстракт от листата на Артишок - 100 mg
  (стандартизиран на кафеилхинни киселини 15 %)
  ( Extr. Foliae Cynarae Scolymus sicc. )
  Витамин А -300 mcg RE
  Витамин С - 20 mg
  Витамин Е - 4 mg alfa - TE
  Пълнители: Целулоза на прах, магнезиев стеарат
  ДЕЙСТВИЕ: Продуктът Артишок + е комбинация от сух стандартизиран екстракт от листата на Артишок и витамините А, С, и Е . Артишокът се отглежда в страните от Югозападна и Южна Европа , Северна Африка, Южна Америка и Калифорния и се консумира като зеленчук. Артишок ( Cynara Scolymus ) е едно от най- старите култивирани растения в света, познато от 2000 години. Теофраст, ученик на Аристотел е един от първите описал детайлно растението и неговите полезни свойства. Листата на растението и сухия екстракт, получен от тях съдържат вещества с висока биологична стойност (кафеилхинни киселини, цинарин, лутеолин, флавоноиди) които имат благоприятен ефект върху структурата и функциите на черния дроб и стабилизират чернодробните клетки. Артишок + действа благоприятно при инцидентни нарушения в храносмилането, придружени с образуване на газове, болки в корема, повдигане и повръщане. Артишок + действа и като антиоксидант. ПРИЛОЖЕНИЕ: Прилага се като хранителна добавка с благоприятен ефект върху структурата и функциите на черния дроб. ПРЕПОРЪЧВАНА ДОЗА: По 1 капсули 3 пъти дневно по време на хранене. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчваната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура ( 15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Кутия с 5 блистера по 10 броя капсули
 • Изчерпан
  reishi

  Рейши

  25.92 лв.
  РЕЙШИ 50 меки желатинови капсули Хранителна добавка
  Всяка капсула съдържа:
   Масло от спорите на гъбата Рейши - 350 mg
  ( Ganoderma lucidum)
  (Oleum sporae fungi Reishi)
    ДЕЙСТВИЕ: Гъбата Рейши е позната  в  традиционната  китайска  медицина като „билка на духовната мощ и дълголетие” и се използва повече от 4000 години.    В състава на маслото се съдържат полезни за човешкия организъм над сто вида терпеноиди  и нуклеозиди. Със своя уникален състав маслото действа:
  • общоукрепващо, като повишава умствената и физическа издържливост;
  • повишава имунната защита на организма;
  • благоприятно повлиява функцията на  белите дробове и структурата на черния дроб ;
  • действа положително върху сърдечно-съдовата система, при хипо- и  хипертония;
  • влияе положително за намаляване на повишен холестерол и кръвна захар;
  • влияе благоприятно върху функцията на бъбреците;
  • действа благоприятно при бактериални инфекции;
  • оказва благоприятен ефект при хроничен гастрит и язва.
  ПРИЛОЖЕНИЕ: Прилага се като хранителна добавка с  общоукрепващо, имуностимулиращо и пречистващо от токсини  действие. ДОЗИРОВКА: По 1 капсула  дневно, по време на хранене. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:     
  • Да не се превишава препоръчваната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При температура  15-30° С на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Кутия с пет блистера по 10 броя меки желатинови капсули.
 • razkalipt

  Розкалипт

  10.08 лв.
  РОЗКАЛИПТ 50 капсули Хранителна добавка
  Състав на една капсула:
  Етерично масло от Розмарин - 30 mg
  ( Oleum Rosmarini )
  Етерично масло от Евкалипт - 5 mg
  ( Oleum Eucalyptus )
  Пълнител: Слънчогледово масло
    ДЕЙСТВИЕ: Розмариновото етерично масло се съдържа и се добива от листата на Розмарина ( Rosmarinus officinalis ), вечнозелен храст, който се среща в Средиземноморската област и Южна Европа Евкалиптовото етерично масло се съдържа и се добива от листата на Евкалипта ( Eucalyptus globulus ), високи вечнозелени дървета, които се срещат в регионите със субтропичен климат. Розмариновото масло представлява безцветна или слабо жълтеникава течност със специфична приятна миризма на розмарин. Съдържа цинеол, борнеол, камфора, камфен. Розмариновото етерично масло притежава благоприятно регулиращо и възстановяващо действие върху функциите на черния дроб. Притежава и антиоксидантно действие. Евкалиптовото масло е безцветна до слабо жълтеникава течност със силна специфична миризма. Главна съставка на маслото е евкалиптола ( 1,8-цинеол ). Евкалиптовото етерично масло има много добър ефект върху горните дихателни пътища и функцията на белия дроб. Лецитин от Соя – има благоприятен ефект върху стуктурата на черния дроб. Представлява група фосфолипидни съединения, които участват в метаболизма на мазнините в черния дроб. ПРИЛОЖЕНИЕ: Розкалипт се прилага като хранителна добавка с благоприятен ефект върху функцията на белия дроб, структурата и функциите на черния дроб и като антиоксидант ПРЕПОРЪЧВАНА ДОЗА: По 2 капсули три пъти дневно. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчваната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. Забележка: При температура по-ниска от обявената за съхранение на продукта е възможно да настъпят промени във външния вид на съдържимото ( по-гъста маса ), което не влияе върху качеството му. Това се дължи на растителното масло, което се използва като пълнител. ОПАКОВКА: Кутия с пет блистера по 10 броя желатинови капсули.