Сърце

­
 • validol

  Валидол

  2.02 лв.
  ВАЛИДОЛ 18 таблетки Хранителна добавка с подсладител стевия
  Състав на една таблетка:
  Ментил валерат – 0,0595 g
  Пълнители:  изомалц; антислепващи агенти – калциев стеарат, колоидален силициев диоксид; ароматизант – ментово масло; подсладител – 3,6 mg стевиол гликозиди.
    ДЕЙСТВИЕ: Хранителната добавка „ ВАЛИДОЛ „ е комбиниран препарат, благоприятно повлияващ централната нервна система. Не съдържа захар и е подходящ за диабетици. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: По една таблетка дневно. Таблетката да се смуче, да не се поглъща цяла! ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се прилага с повишено внимание при хипотоници и в комбинация с други вазоактивни продукти.
  • Да не се приема от деца и бременни без лекарско предписание!
  • Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!
  ОПАКОВКА: 3 блистера по 6 таблетки в опаковка
 • curcumin

  КУРКУМИН

  14.50 лв.
  КУРКУМИН 30 меки желатинови капсули Хранителна добавка
  Съставки в 1 капсула Препоръчителна дневна доза за 1 капсула
   Течен екстракт от Куркума  - 250 mg (min. 6% total curcuminoids)  Течен екстракт от Куркума - 250 mg
  Състав на капсулата: желиращ агент -желатин, овлажнител-глицерин
    ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: Една капсула на ден ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Хранителната добавка КУРКУМИН, съдържа течен екстракт от куркума получен, чрез иновативна технология на солюбилизация, правейки го 185 пъти по-усвоим в сравнение с обикновения екстракт от куркума. Благодарение на тази технология КУРКУМИН преодолява слабата усвояемост на обикновения екстракт от куркума, като усилва благоприятните му функции дори при по-ниски дози на прием. Куркуминът е добре познат със своите антиоксидантни свойства. Благоприятно повлиява функциите на ставите, мозъка и сърцето. ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА КУРКУМИН СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА:
  • Поддържане нормалната функция на сърдечно-съдовата система;
  • За благоприятно повлияване на мозъка;
  • За нормално функциониране на ставите;
  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-300 С) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място.
 • leneno-maslo
  ЛЕНЕНО МАСЛО 150 броя  меки желатинови капсули хранителна добавка
  Състав на една капсула:
  Ленено масло - 500 mg (Linseed oil, pressed)
  Омега-3 - алфа  линоленова киселина -54%
  Омега-6 - линолова киселина -16%
  Омега-9 - олеинова киселина – 19%
    ДЕЙСТВИЕ: Хранителната добавка съдържа студено пресовано ленено масло, богат природен източник на Омега -3 мастни киселини-Алфа Линоленова киселина. Омега -3 са есенциални мастни киселини, активно съдействащи за нормалното биологично функциониране на целия организъм. Алфа  Линоленовата  киселина повлиява благоприятно LDL холестерола, сърдечно-съдовата дейност, кръвното налягане и метаболизма в организма. Лененото масло съдържа още и ненаситените мастни киселини Омега-6 – Линолова киселина и Омега-9 – Олеинова киселина, необходими за поддържане на клетъчното здраве в организма и нормалното състоянието на косата и кожата. ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се като хранителна добавка за благоприятно повлияване на сърдечно-съдовата система, нивата на холестерола, кръвното налягане. ПРЕПОРЪЧВАНА ДОЗА: По 4 капсула дневно. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: ∙  Хранителната добавка не е предназначена за деца! • Да не се превишава препоръчаната доза! • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Бутилка с 150 броя меки желатинови капсули.
 • menta-glog-valeriana
  МЕНТА, ГЛОГ, ВАЛЕРИАНА + ЛАЙКА 50 броя таблетки Хранителна добавка
  Състав на една таблетка :
  Сух стандартизиран екстракт от Глог - 120 mg(Crataegus monogyna)
  Сух стандартизиран екстракт от Валериана- 100 mg  - (Valeriana officinalis)
  Сух стандартизиран екстракт от Мента - 30 mg (Mentha piperita)
  Сух стандартизиран екстракт от Лайка - 20 mg (Matricaria)
  Пълнители: Микрокристална целулоза, Целулоза на прах , Магнезиев стеарат.
  ДЕЙСТВИЕ: Екстрактите от Мента, Глог и Валериана и Лайка оказват благотворно влияние върху сърдечно- съдовата система, вътрешното равновесие и усещането за спокойствие. Допринасят за успокоение на нервната система, благоприятно повлияват сърдечния ритъм, психическото напрежение и психическата умора. Притежават така наречения уравновесяващ ефект. ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се като хранителна добавка за благоприятно повлияване на сърдечно-съдовата система, кръвното налягане, физическото и психическо състояние на организма. ДОЗИРОВКА: По 1 таблетка, два до четири пъти дневно с чаша вода. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се приема от деца, бременни и майки кърмачки!
  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30°С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Бутилка с 50 броя таблетки
 • omega-3-6-9
  ОМЕГА 3, 6 и 9 180 желатинови капсули Хранителни добавки
  Състав на една капсула:
  Масло от Ленено семе, студено пресовано - 100 mg
  (Oil Semeni Linum usitatissimum)
  Масло от семките на Шафранка, студено пресовано - 100 mg
  (Oil Semeni Carthamus tinctorius)
  Масло от семките на Камелиа олифера, студено пресовано - 100 mg
  (Oil Semeni Camellia oleifera)
  Общо в една капсула:
  Омега 3 - 51mg
  Омега 6 - 105mg
  Омега 9 - 111mg
    ДЕЙСТВИЕ: Незаменимите мастни киселини Омега 3 и 6 са съставна част на клетъчните мембрани, включително на кръвоносните съдове и нервната система. Те не се произвеждат в организма и се набавят само с храна или добавки. Приемането на омега 3 и 6 в подходящо отношение (2:1 в полза на омега 6) има благоприятно въздействие върху регулирането на възпалителните процеси в организма. Омега 9 мастни киселини спадат към неесенциалните ненаситени мастни киселинии могат да се синтезират от организма ни. Проучвания показват понижаване нивата на холестерола и подобряване на имунитета при индивиди приемащи по-високи дози омега 9 ненаситени мастни киселини. Суровинити използвани за продукта ОМЕГА 3,6 и 9 са изцяло растителни . Използват се масла получени чрез студено пресоване на семеки от Шафранка, Камелиа олифера и Лен. Произходът и методът по който е получена суровината гарантират неината чистота и високо качество. ПРИЛОЖЕНИЕ: Хранителната добавка ОМЕГА 3,6 и 9 със своя уникален състав от ненаситени мастни киселини допринася за поддържането на нормална концентрация на холестерола и триглицеридите в кръвта;
  • С антиоксидантното си действие предпазва клетките от стареене;
  • Действа благоприятно върху сърдечната дейност;
  • Допринася за поддържане нормалното функциониране на кръвта;
  • Понижава силата на възпалителните процеси ;
  • Има благоприятен ефект върху косата и кожата ;
  • Използват се като диетично средство ;
  ДОЗИРОВКА: По две капсули три пъти дневно по време или след хранене. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При температура ( 150 – 30 0С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Бутилка с 180 капсули.
 • spirulina-new

  Спирулина

  23.04 лв.
  СПИРУЛИНА 180 броя таблетки Хранителна добавка
  Състав на една таблетка:
  Натурална Спирулина на прах - 300 мг.
  Пълнители: Микрокристална целулоза, целулоза на прах, полиетиленгликол, магнезиев стеарат
    Спирулината е позната като най-питателното синьо-зелено микроводорасло, съдържащо над 100 хранителни съставки. Спирулината съдържа до 68% лесно усвоими растителни протеини – три, четири пъти повече от протеините в рибата, пилешкото и телешко месо. Богатото съдържание на полиненаситени мастни киселини, комплексът от витамини (А, В1, В2, В6, В12, В5, В9, Е, биотин), макро- и микроелементите ( калций, магнезий, фосфор, калий, желязо, манган, мед, цинк, селен, молибден ), определя Спирулината като ценно хранително вещество, най- концентрираният източник на енергия за тялото. Водораслото допринася за доброто здравослово състояние на нервната система, мозъка, костите, кожата, за образуването на ензимите и хормоните в организма. Мастните киселини Омега-3 и Омега-6 действат за разграждането на вредния холестерол, предпазват организма от сърдечно-съдови смущения и атеросклероза, подобряват обмяната на веществата, регулират имунната система, подобряват структурата и функциите на простатната жлеза. Витамините от В-групата повлияват състоянието на нервната система и метаболизма. Съдържанието на В-та каротин е 15 пъти повече от съдържанието му в морковите. Необходим е за доброто зрение, действа антиоксидантно и предпазва организма от ракови заболявания, алергии, кожни проблеми, нощна слепота. В Спирулината се съдържа желязо, около 50 пъти повече отколкото в спанака и заедно с витамин В12, фолиевата киселина и хлорофила които са в голями количества, действат за повишаване на хемоглобина и подобряване качеството на кръвта. Калциевият състав във водораслото е около 7 пъти по-висок отколкото в кравето мляко, и помага за преодоляване на калциевия дефицит в организма. Спирулина нормализира белтъчната, липидната и въглехидратна обмяна, повишава поносимостта и устойчивостта на организма към стрес. Оказва благоприятно Влияние за понижаване на излишната телесна маса и укрепване на мускулите. Укрепва организма на активно спортуващите юноши . Има антивирусен ефект. Таблетки Спирулина 300 mg е натурален продукт, няма противопоказания и е незаменима хранителна добавка, за ежедневна енергия и сила за всички възрасти. Прилага се като хранителна добавка с антиоксидантно, общоукрепващо и имуностимулиращо действие. Оказва благоприятно действие при сърдечно-съдови заболявания, атеросклероза, хипертонична болест, умора. ДОЗИРОВКА: По една таблетка три пъти дневно по време на хранене. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: • Да не се превишава препоръчаната доза! • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Бутилка с 180 таблетки