Стави

­
 • Изчерпан
  artrovit
  АРТРОВИТ 50 желатинови капсули Хранителна добавка
  Състав на една капсула:
  Стандартизиран екстракт от Дяволски нокът - 100 mg
  ( Extr. Rad. Harpagophyti procumbens sicc. )
  Пълнители: Целулоза на прах, магнезиев стеарат
  ДЕЙСТВИЕ: Дяволският нокът ( Harpagophytum procumbens ) е тревисто растение разпространено в пустинните райони на Югозападна Африка. В продължение на стотици години и днес, местните жители ползват билката при възпаления на ставите. В наши дни, на базата на редица научни и клинични изследвания, това действие е потвърдено. Подробно е изследван и състава на билката. Растението съдържа глюкозида харпакозид, който действа благоприятно върху функцията на ставите. Билката притежава и антиоксидантно действие. ПРИЛОЖЕНИЕ:
  • Прилага се като хранителна добавка с благоприятно действие върху структурата и функцията на ставите.
  • Повишава имунната защита.
  ПРЕПОРЪЧВАНА ДОЗА: По една капсула 3 пъти дневно по време на хранене ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчваната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  • При умерена температура ( 15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място.
  ОПАКОВКА: Кутия с пет блистера по десет желатинови капсули.
 • Промоция!
  Изчерпан
  kolagen-plus-sashetа

  КОЛАГЕН ПЛЮС

  21.60 лв. 17.28 лв.
  Колаген Плюс / 15 сашета / Хранителна добавка с подсладител Стевия
  Всяка опаковка съдържа:
  Смес от хидролизиран колаген (Peptan®), Глюкозамин сулфат, Хондроитин сулфат
  Овкусители:  Стевия (подсладител) и портокалов аромат
  В 11 гр.( 1 саше) се съдържат:Колаген  8.7 g, Глюкозамин сулфат 1.20 g, Хондроитин сулфат 0.93 g, Стевия 0.035g, портокалов аромат 0.135g
    ДЕЙСТВИЕ: Колагенът (Peptan®) представлява хидролизиран колаген тип І, същият като този в човешките кости и кожата. Peptan® е натурален биоактивен продукт с висока чистота, съдържащ над 97% протеин (в сухото вещество), осигурен във форма, която може лесно да се използва и асимилира от човешкото тяло, както беше доказано от научни изследвания. Глюкозаминът и хондроитинът са градивни елементи, стимулиращи образуването на хрущялите и смазващата течност около ставите. Хондроитинът благоприятно повлиява ставните възпаления. Трите съставки действат синергично за поддържане здравето и мобилността на ставите. Препаратът КОЛАГЕН+ осигурява цялост, еластичност и стегнатост на ставите при възрастови изменения, подходящ за хора занимаващи се с активен спорт. Като натурален продукт, „Колаген +“ е несравним източник на протеин, като дава чувство на ситост, което помага за поддържане на теглото и допринася за повишаване на общото съдържание на протеин. „Колаген +“ може да допринесе за балансирана диета и да помогне за поддържане на телесното тегло. Колагенът е важен градивен елемент на кожата; той съставлява 30% от протеина в тялото и 70% от протеина в кожата. Поддържането на количеството на колагена е ключът към красива кожа. Peptan® е продукт на водеща световна компания произведен използвайки деликатен ензимен процес. Изцяло неалергичен, без странични ефекти и висока усвояемост от човешкия организъм. Не съдържа мазнини и въглехидрати.; ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се като хранителна добавка за благоприятно повлияване на гъвкавостта и подвижността на ставите, при наднормено тегло и проблемна кожа. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: По 11 грама дневно ( 1 саше), разтворени в чаша с около 100 мл вода, чрез разбъркване до избистряне на течността. В 11 гр. се съдържат: Колаген  8.7 g, Глюкозамин 1.20 g, Хондроитин 0.93 g, Стевия 0.035g, портокалов аромат 0.135g ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Кутия с 15 броя сашета
 • Изчерпан
  23kollagen-plus
  Продуктът не е наличен Колаген Плюс / 220 гр / Хранителна добавка с подсладител
  Всяка опаковка съдържа:
  Смес от хидролизиран колаген (Peptan™), Глюкозамин сулфат, Хондроитин сулфат
  Овкусители:  Стевия (подсладител) и портокалов аромат
  В 11 гр. се съдържат:Колаген  8.7 g, Глюкозамин 1.20 g, Хондроитин 0.93 g, Стевия 0.035g, портокалов аромат 0.135g
    ДЕЙСТВИЕ: Колагенът (Peptan™) представлява хидролизиран колаген тип І, същият като този в човешките кости и кожата. Peptan™ е натурален биоактивен продукт с висока чистота, съдържащ над 97% протеин (в сухото вещество), осигурен във форма, която може лесно да се използва и асимилира от човешкото тяло, както беше доказано от научни изследвания. Глюкозаминът и хондроитинът са градивни елементи, стимулиращи образуването на хрущялите и смазващата течност около ставите. Хондроитинът благоприятно повлиява ставните възпаления. Трите съставки действат синергично за поддържане здравето и мобилността на ставите. Препаратът КОЛАГЕН+ осигурява цялост, еластичност и стегнатост на ставите при възрастови изменения, подходящ за хора занимаващи се с активен спорт. Като натурален продукт, „Колаген +“ е несравним източник на протеин, като дава чувство на ситост, което помага за поддържане на теглото и допринася за повишаване на общото съдържание на протеин. „Колаген +“ може да допринесе за балансирана диета и да помогне за поддържане на телесното тегло. Колагенът е важен градивен елемент на кожата; той съставлява 30% от протеина в тялото и 70% от протеина в кожата. Поддържането на количеството на колагена е ключът към красива кожа. Peptan™ е продукт на водеща световна компания произведен използвайки деликатен ензимен процес. Изцяло неалергичен, без странични ефекти и висока усвояемост от човешкия организъм. Не съдържа мазнини и въглехидрати.; ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се като хранителна добавка за благоприятно повлияване на образуването на ставния хрущял, гъвкавостта и подвижността на ставите, при наднормено тегло и проблемна кожа. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: По 11 грама дневно(две супени лъжици), разтворени в чаша с около 100 мл вода, чрез разбъркване до избистряне на течността. В 11 гр. се съдържат: Колаген  8.7 g, Глюкозамин 1.20 g, Хондроитин 0.93 g, Стевия 0.035g, портокалов аромат 0.135g ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Буркан съсържащ 220 гр от продукта
 • kolagen-fleks
  КОЛАГЕН  ФЛЕКС 60 броя таблетки Хранителна добавка
  Всяка таблетка съдържа:
  Колаген - 340 mg
  Витамин С - 60 mg
  Стандартизиран екстракт от Ацерола - 50 mg
  Калций - 25 mg  (Calcium carbonate)
  Магнезий - 10 mg (Magnesium oxide)
  Хиалуронова киселина - 5 mg
  Пълнители:  Микрокристална целулоза, целулоза на прах, магнезиев стеарат
    ДЕЙСТВИЕ: Колагенът е основен структурен протеин в свързващата тъкан на двигателния апарат в тялото – сухожилия, ставни връзки, хрущяли. Допринася за тяхната гъвкавост и издръжливост. Стандартизираният екстракт  от Ацерола притежава мощно антиоксидантно действие –  съдържа големи количества витамин С, съдържа още витаминте А, В1,В2, В3, В5, източник е на калий и магнезий. Калцият е необходим за поддържане нормалното състояние на костите. Магнезият е важна съставна част на костите и е необходим за нормалното функциониране на мускулните влакна. Хиалуроновата киселина участва в състава на ставните хрущяли и синовиалната течност, подобрява процеса на триене и смазване, подпомага изграждането на  хрущяла. Всичките съставки действат синергично за поддържане здравето и мобилността на ставите. ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се като хранителна добавка, която допринася за поддържане на гъвкавостта и подвижността на ставите. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: По една таблетка два пъти дневно с чаша вода. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30°С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Кутия с 6 блистера по 10 броя таблетки
 • curcumin

  КУРКУМИН

  14.50 лв.
  КУРКУМИН 30 меки желатинови капсули Хранителна добавка
  Съставки в 1 капсула Препоръчителна дневна доза за 1 капсула
   Течен екстракт от Куркума  - 250 mg (min. 6% total curcuminoids)  Течен екстракт от Куркума - 250 mg
  Състав на капсулата: желиращ агент -желатин, овлажнител-глицерин
    ПРЕПОРЪЧИТЕЛЕН ДНЕВЕН ПРИЕМ: Една капсула на ден ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ: Хранителната добавка КУРКУМИН, съдържа течен екстракт от куркума получен, чрез иновативна технология на солюбилизация, правейки го 185 пъти по-усвоим в сравнение с обикновения екстракт от куркума. Благодарение на тази технология КУРКУМИН преодолява слабата усвояемост на обикновения екстракт от куркума, като усилва благоприятните му функции дори при по-ниски дози на прием. Куркуминът е добре познат със своите антиоксидантни свойства. Благоприятно повлиява функциите на ставите, мозъка и сърцето. ХРАНИТЕЛНАТА ДОБАВКА КУРКУМИН СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА:
  • Поддържане нормалната функция на сърдечно-съдовата система;
  • За благоприятно повлияване на мозъка;
  • За нормално функциониране на ставите;
  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-300 С) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място.
 • Heliflex-web

  ХЕЛИФЛЕКС

  17.28 лв.

  ХЕЛИФЛЕКС

  хранителна добавка

  30 броя капсули

  Състав на една капсула:

  Хелифлекс Екстракт от охлюви  (Snail extract) – 125 mg. Пълнители:  Микрокристална   целулоза, Целулоза на прах , Магнезиев стеарат.

  ДЕЙСТВИЕ:

  Продуктът на Рамкофарм – Хелифлекс съдържа екстракт от рафинирана слуз на охлюви (Helix Pomatia). Естествена съставка за поддържане на добро състояние на ставите.

  Благоприятно повлиява силата и еластичността на ставния хрущял. Екстрактът от охлюви оказва благоприятен ефект  върху храносмилателния тракт, имунната система и допринася за здрави тъкани и кости. В нутритивния състав на слузта влизат – Алантоин, Еластин, Колаген, Хиалуронова киселина, Хондроитин и микроелементи като Мед, Цинк, Калций и Желязо.

  ПРИЛОЖЕНИЕ:

  ХЕЛИФЛЕКС е хранителна добавка благоприятно повлияваща ставния хрущял, еластичността, гъвкавостта и подвижността на ставите.

   ПРЕПОРЪЧВАНА ДОЗА::  По 1 капсула два пъти дневно с чаша вода.

  ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:

  • Да не се превишава препоръчаната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място недостъпно за малки деца!

   СЪХРАНЕНИЕ: при температура 15-30° С  на защитено от влага и пряка слънчева светлина място

  ОПАКОВКА: Кутия с 3 блистера по 10 капсули

ramcopharm-banner-tekst-bez-button

This will close in 0 seconds