­
 • borovinca-plus

  БОРОВИНКА +

  15.84 лв.
  БОРОВИНКА + 30 желатинови капсули Хранителна добавка
  Състав на една капсула:
  Сух екстракт от Черна боровинка  - 100 mg
  (стандартизиран по отношение наантоцианидини – 15% )
  Витамин А ( Ретинил ацетат ) - 750 mcg RE
  Витамин В1 ( Тиамин хидрохлорид ) - 1,1 mg
  Витамин В2 ( Рибофлавин ) - 1,2 mg
  Витамин В6 ( Пиридоксин хидрохлорид )- 1,2 mg
  Витамин С (L-аскорбинова киселина)- 70 mg
  Витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат) - 10 mg alfa-ТЕ
  Ниацин ( Никотинамид ) - 14 mg
  Фолиева киселина - 200 mcg (Птероилмоноглутаминова киселина )
  Пълнители: Целулоза на прах, магнезиев стеарат
    ДЕЙСТВИЕ: Боровинка + е хранителна добавка, комбинация на сух екстракт от плодовете на Черна боровинка, обогатен с основни витамини, необходими за организма. Сухият екстракт е стандартизиран по отношение съдържанието на антоцианидини. Антоцианидините имат благоприятен ефект върху зрението и по-специално нощното виждане и адаптацията тъмно/светло. Витамините са вещества без собствена енергийна стойност, но необходими за правилното функциониране на организма. Витамините, включени в състава на Боровинка+ имат антиоксидантно действие и допълват ефекта от антоцианидините по отношение на зрението ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се като хранителна добавка с благоприятен ефект върху зрението. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: По 1 капсула два пъти дневно, по време на хранене. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Да не се превишава препоръчваната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Кутия с три блистера по 10 броя капсули.
 • gerivital

  Геривитал

  4.20 лв.
  ГЕРИВИТАЛ 30 желатинови капсули Хранителна добавка
  Всяка желатинова капсула съдържа:
  Витамин А - 1 500 μg RE - 4 360 IU 4 360 IU (vitamin A palmitate)
  Витамин E - 67 mg - 67 IU (DL-a - tocopheryl acetate)
  Пълнител: Масло от зърната на Соя
    Витамин А допринася за нормалната функция на имунната система, състоянието на кожата и лигавицата, метаболизма на желязото в организма. Благоприятства зрението, участва в синтеза на родопсина в ретината, регулира обмяната на фосфолипидите, холестерола, действието на инсулина, синтеза на половите хормони и кортикостероидите. Витамин Е е мощен антиоксидант, участва в процеса на синтеза на хемоглобина и белтъците, растежа на клетките и доставянето на кислород до тях, благоприятства функцията на половите жлези. Маслото от семената на соя е богат на фосфолипиди повлияващи разграждането на мазнините ГЕРИВИТАЛ се прилага като хранителна добавка с антиоксидантно действие, с благоприятен ефект върху имунната система и функцията на половите жлези. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: По 1 капсула, дневно. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчваната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При температура 15-30° С на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Кутия с три блистера по десет броя капсули.