­
 • borovinca-plus

  БОРОВИНКА +

  14.40 лв.
  БОРОВИНКА + 30 желатинови капсули Хранителна добавка
  Състав на една капсула:
  Сух екстракт от Черна боровинка  - 100 mg
  (стандартизиран по отношение наантоцианидини – 15% )
  Витамин А ( Ретинил ацетат ) - 750 mcg RE
  Витамин В1 ( Тиамин хидрохлорид ) - 1,1 mg
  Витамин В2 ( Рибофлавин ) - 1,2 mg
  Витамин В6 ( Пиридоксин хидрохлорид )- 1,2 mg
  Витамин С (L-аскорбинова киселина)- 70 mg
  Витамин Е (DL-алфа-токоферил ацетат) - 10 mg alfa-ТЕ
  Ниацин ( Никотинамид ) - 14 mg
  Фолиева киселина - 200 mcg (Птероилмоноглутаминова киселина )
  Пълнители: Целулоза на прах, магнезиев стеарат
    ДЕЙСТВИЕ: Боровинка + е хранителна добавка, комбинация на сух екстракт от плодовете на Черна боровинка, обогатен с основни витамини, необходими за организма. Сухият екстракт е стандартизиран по отношение съдържанието на антоцианидини. Антоцианидините имат благоприятен ефект върху зрението и по-специално нощното виждане и адаптацията тъмно/светло. Витамините са вещества без собствена енергийна стойност, но необходими за правилното функциониране на организма. Витамините, включени в състава на Боровинка+ имат антиоксидантно действие и допълват ефекта от антоцианидините по отношение на зрението ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се като хранителна добавка с благоприятен ефект върху зрението. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: По 1 капсула два пъти дневно, по време на хранене. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: Да не се превишава препоръчваната доза! Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца! СЪХРАНЕНИЕ: При умерена температура (15-30° С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Кутия с три блистера по 10 броя капсули.
 • gerivital

  Геривитал

  4.20 лв.
  ГЕРИВИТАЛ 30 желатинови капсули Хранителна добавка
  Всяка желатинова капсула съдържа:
  Витамин А - 1 500 μg RE - 4 360 IU 4 360 IU (vitamin A palmitate)
  Витамин E - 67 mg - 67 IU (DL-a - tocopheryl acetate)
  Пълнител: Масло от зърната на Соя
    Витамин А допринася за нормалната функция на имунната система, състоянието на кожата и лигавицата, метаболизма на желязото в организма. Благоприятства зрението, участва в синтеза на родопсина в ретината, регулира обмяната на фосфолипидите, холестерола, действието на инсулина, синтеза на половите хормони и кортикостероидите. Витамин Е е мощен антиоксидант, участва в процеса на синтеза на хемоглобина и белтъците, растежа на клетките и доставянето на кислород до тях, благоприятства функцията на половите жлези. Маслото от семената на соя е богат на фосфолипиди повлияващи разграждането на мазнините ГЕРИВИТАЛ се прилага като хранителна добавка с антиоксидантно действие, с благоприятен ефект върху имунната система и функцията на половите жлези. ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА ДОЗИРОВКА: По 1 капсула, дневно. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ:
  • Да не се превишава препоръчваната доза!
  • Да не се използва като заместител на разнообразното хранене!
  • Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца!
  СЪХРАНЕНИЕ: При температура 15-30° С на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Кутия с три блистера по десет броя капсули.
 • Изчерпан
  godji-beri

  Годжи Бери

  17.28 лв.
  Годжи Бери 90 желатинови капсули Хранителна добавка
  Състав на една капсула:
  Стандартизиран екстракт от плодовете на Lycium barbarum - 320mg
  (Extr. Fructus Lycium barbarum sicc. -50% полизахариди)
  Пълнители: Микрокристална целулоза, целулоза на прах, магнезиев стеарат
    ДЕЙСТВИЕ: Учени са установили , че Годжи Бери е един от най-богатите на хранителни вещества плод. Китайската народна медицина използва Годжи Бери от стотици години, като храна подпомагаща дълголетието. Плодовете съдържат две вещества които са от голямо значение за доброто зрение : зеаксантин и лутеин.Годжи Бери се използва също и като мощен антиоксидант. Растението е известно още и като „Фонтан на младостта“. То е единственото , за което е известно,че предизвиква повишаване на количеството синтезиран хормон на растежа при човека. Плодовете на Годжи Бери намаляват силното желание за консумиране на захар, това ги прави подходящ суплемент за хора желаещи да редуцират телесното си тегло . Стандартизирания екстракт от плодчетата на Годжи Бери, съдържа висока концентрация на витамин С, минералите желяза, цинк, калций, калий. ПРИЛОЖЕНИЕ:
  • Подобрява потентността
  • Подпомага зрението
  • Подобрява кръбообръщението
  • Антиоксидантно действие
  Пълнители: микрокристална целулоза, целулоза на прах, магнезиев стеарат ПРЕПОРЪЧВАНА ДОЗА: По една капсула, три пъти дневно по време на хранене. ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ: 1.Да не се превишава препоръчаната доза! 2.Да не се използва като заместител на разнообразното хранене! 3.Да се съхранява на място недостъпно за малки деца! СЪХРАНЕНИЕ: При температура ( 15-30 0С ) на защитено от влага и пряка слънчева светлина място. ОПАКОВКА: Бутилка с 90 желатинови капсули

ramcopharm-banner-tekst-bez-button

This will close in 0 seconds